);

Unibet voetbal

Unibet en voetbal gaan hand in hand. Voetbal is de populairste sport in de wereld om op te wedden. In dit blog lees je hoe je het beste kunt gokken op voetbal op Unibet en leer je meer over het vergroten van je kansen met het wedden. Daarnaast geven we je wat tips, vertellen we over onze ervaringen en de spelregels. 

Let op: Alleen nieuwe klanten | 18+ | Commerciële inhoud | 

Unibet wedden op voetbal en live kijken – Uitleg 

Op welke voetbal wedstrijden kan je allemaal wedden op Unibet? Hoe werkt dit? Er zijn tientallen voetbalwedstrijden, elk weekend, waar je een bet op kunt plaatsen:

  • De nationale competitie: Jupiler Pro League 
  • Internationale competities: de Premier League, de Primera Division, etc. 
  • Champions League
  • Ek en wk voetbal 
  • Lokale wedstrijden in binnenland en buitenland 
  • Enzovoorts

Je kan niet alleen voor het voetbal begint een weddenschap afsluiten op Unibet, maar ook live, tijdens de wedstrijd. In de volgende alinea’s leggen we uit hoe dit werkt. 

Direct wedden op Unibet voetbal >

Voor de voetbal wedstrijd wedden op Unibet – spelregels

Voor de voetbal wedstrijd wedden op Unibet, ook wel Pre-match gokken genoemd, doe je voor de wedstrijd begint. Naast keuze voor winst, verlies of gelijkspel, kan je ook gokken op het aantal doelpunten, gele kaarten, goal scorer, handicaps etc. 

Als je een pre-match weddenschap hebt afgesloten voor voetbal op Unibet, heb je de optie ‘Cash Out’. Bij je geschiedenis in je account kan je deze knop vinden. Als je op deze knop klikt, krijg je het geld op je rekening. 

Unibet voetbal

Live wedden op voetbal bij Unibet 

Zoal eerder benoemd, live gokken op voetbal bij Unibet is ook mogelijk. Wist je dat dit platform de grootste aanbieder is van live wedstrijden kijken rondom voetbal op de hele wereld? Met Unibet TV kan je jouw favoriete wedstrijd volgen via de livestream. Deze optie heb je niet alleen in Europa, maar overal ter wereld. Dus ook op vakantie kan je live voetbal kijken op Unibet op je laptop, tablet of smartphone. 

Een van de leukste zaken aan live wedden, zijn de noteringen die met de seconde kunnen veranderen. Extra spanning gegarandeerd. Live wedden op voetbal op Unibet werkt hetzelfde al de pre-match variant. De keuzes zijn hetzelfde, en ook de indeling van het design. Ook bij live bets kan je de cash out functie toepassen. Zo kan je jouw mogelijke verlies minimaliseren door je bet op tijd te veranderen. 

Andere bijzondere functionaliteit bij live wedden op voetbal op Unibet is ‘Action Betting’. Met deze optie kan je direct inzetten op een gebeurtenis die aankomend is in een match. Zo heb je een kleinere weddenschap van 1 minuut binnen een match. Om gebruik te maken van deze functie, moet je een wedstrijd selecteren met een speciaal icoontje. Op het icoontje staat een rode bliksemschigt. 

De beste odds op Unibet voetbal?

Heeft Unibet op voetbal de beste odds? Wij hebben het gecheckt. De Odds liggen dicht bij die van andere casino’s. De verschillen zijn vaak iets ten voordeel voor Unibet. In onze vergelijking hebben we gekeken naar een paar odds van diverse voetbal wedstrijden op Unibet, Ladbrokes en Betfirst. 

Promoties van Unibet voetbal

Er zijn promoties die zich focussen op Unibet voetbal. Dan gelden er speciale promoties voor wedstrijden bijvoorbeeld. Naast deze promoties kan iedereen die voor het eerst zich aanmeldt, een welkomstcadeau  krijgen. Deze kan je op elke sport en uitslag op Unibet inzetten, zo ook op voetbal, wielrennen, etc. 

Voorbeeld 1 promotie Unibet voetbal – Multiples 

Een voorbeeld van een bijzondere promotie op Unibet voetbal is de ‘Multiples’. Je krijgt zo de kans op een hogere winst op combinatie weddenschappen. Bij het toevoegen van pre match bets, kan je deze Multiples verhoging inzetten op jouw formulier. Zo kan jouw maximale winst 5000 euro bedragen. Elke week mag je deze promotie drie keer toepassen. 

Voorbeeld 2 promotie Unibet voetbal – Geld terug bij uitslag fout

Dit jaar is er een speciale actie op Unibet voetbal. Je krijgt je geld terug als jij een weddenschap verliest (als de uitslag vast staat), als er een penalty wordt gegeven (geldend voor de Premier League en Champions League). Je krijgt maximaal 100 euro terug.

voetbal Unibet

Welkomstcadeau voor o.a Unibet voetbal – App & Website

Voor alle nieuwe spelers op de app of op de website, die een gokje op sporten zoals voetbal willen wagen, biedt Unibet een speciale welkomstcadeau. Dit is een stortingscadeau van 200% (maximum 80 euro). Als jij dus de eerste keer 40 euro stort. Krijg je 80 euro van Unibet en heb je in totaal 120 euro. Dit geldt kan je inzetten op de voetbal op Unibet, maar ook op de andere sporten die ze bieden. 

Samenvatting Unibet voetbal – ervaringen

Unibet voetbal wedden is erg populair omdat het een veelzijdige aanbieder is. Er is keus uit tal van wedstrijden, live streaming (UnibetTV), en veel wedmogelijkheden (Pre-match, live wedden op tal van competities. Daarnaast zijn er veel leuke promoties beschikbaar, zoals in dit blog over voetbal wedden op Unibet is beschreven. Via de website op app kan je direct jouw bets plaatsen op een uitslag naar keuze! 

Profiteer van de welkomstcadeaus op Unibet >>