);

Unibet storten

Als je je hebt geregistreerd, aangemeld en ingelogd kun je eindelijk geld gaan storten op Unibet zodat je kunt gaan gokken via een van de vele mogelijkheden die Unibet te bieden heeft. Storten op Unibet wordt vaak aangeduid als ‘deposit’ Dit is de Engelse vertaling van storten. Ook met het storten van geld zijn vele mogelijkheden aanwezig op Unibet. Daarom leggen wij van gokkeninbelgie.be jou uit wat deze mogelijkheden zijn.

Hoe kan ik geld storten op Unibet?

Zoals eerder genoemd kan je vele kanten op het met storten van geld op Unibet. Er bestaan oude mogelijkheden voor betaalmethodes maar ook hele nieuwe. Denk bijvoorbeeld aan de e-wallet mogelijkheden zoals Neteller, Paypal en Skrill. Maar ook Trustly is een optie op geld te storten. IDEAL was ook een optie om geld te storten maar is inmiddels verwijderd omdat het zich te veel zou richten op de Nederlandse markt. In Nederland is online gokken op dit moment namelijk nog verboden.

Er zijn vele verschillende methodes, om bij bookmaker Unibet te storten. De methodes zijn een goede mix uit traditionele en moderne betaalmethodes. Naast Visa en Mastercard is het ook mogelijk om met Neteller, Skrill, Webmoney, paysafecard of Trustly te storten. Let er wel op dat elke optie een eigen minimum en maximum stortingsbedrag heeft. Lees dus eerst de informatie voordat je een keuze maakt voor een van de betaalopties.  Ontzettend jammer, helaas heeft Unibet gen IDEAL meer.

storten geld

 

Unibet Bancontact

Bancontact is een van de meest gebruikte methodes. Deze methode is namelijk erg gebruiksvriendelijk

Minimum storting: €10,-
Maximum storting: €13.000,-
Kosten transactie: 0%
Stortingsduur: Direct

Ja, ik wil direct geld storten met Bancontact

Unibet Visa/Mastercard

Visa/Mastercard kan natuurlijk niet ontbreken als optie tot storten op Unibet. Het enige wat jij hoeft te doen is het kaartnummer van jou kaart in te voeren, de datum van verlopen en jou ‘security number’ die achterop de kaart vermeld staat.

Minimale storting: €10,-
Maximale storting: €13.000,-
Kosten transactie: €0,-
Stortingsduur: Direct                                                     

Klik hier om direct geld te storten met Visa/Mastercard

visa mastercard

 

Unibet PaysafeCard

Ook PaysafeCard behoort tot de mogelijkheden van storten op Unibet. Je hoeft hiervoor geen bankrekening of creditcard te gebruiken maar je maakt hier gebruik van een voucher. Deze vouchers zijn vaak te koop bij verkopers in de buurt of op internet. Leuk verjaardagscadeau om te vragen misschien?

Minimum storting: €10,-
Maximum storting: €1000,-
Kosten transactie: 3%
Stortingsduur: Direct


Overige mogelijkheden

Naast alle eerder genoemde opties kun je ook geld storten via Trustly, bankoverschrijving of Instant Banking. Dit zijn overschrijvingen die via je gewone bank gaan. Je komt dan de online omgeving van jouw bank waarna je direct kunt betalen en het geld ook direct zichtbaar is op jouw account. Bij bankoverschrijving zal het iets langer duren voordat het geld op jou Unibet account staat. Dit duurt namelijk 1 tot 3 werkdagen.

JA, ik wil direct geld storten op unibet