Unibet live chat

In dit blog verschaf ik je meer info over de live chat functie van Unibet België. De live chat is erg populair en wordt veel gebruikt. In dit blog lees je hoe je contact kan opnemen middels een uitgebreid stappenplan. Volg dit uitgebreide stappenplan om de live Unibet chat te vinden en contact op te nemen. 

Contact opnemen met de Unibet live chat in Belgie

Hoe kan je contact opnemen met de Unibet live chat in Belgie? Dit kan eenvoudig via het helpcentrum. Hieronder een handig stappenplan hoe jij in verbinding kunt komen met een Belgische klantenservicemedewerker. 

Unibet live chat

Stappenplan Unibet Belgium Live chat

  1. Ga naar het Helpcentrum van uw lokale Unibet-site door op Help te klikken. Volg deze link om bij het helpcentrum van België uit te komen. 
  2. Gebruik de zoekbalk of selecteer de categorie die past bij wat je zou willen vragen. 
  3. Selecteer uw subcategorie.
  4. Nadat u een van de subcategorieën heeft geselecteerd, krijgt u een groep vragen te zien, selecteert en klikt u op de vraag die het beste bij uw vraag past.
  5. Bij elke vraag vindt u meer informatie, die hopelijk zou moeten zijn wat u zoekt. 
  6. Is dit niet het geval en heb je meer hulp nodig? Klik dan u op de knop Contact opnemen.
  7. Selecteer Live Unibet Chat of contact via de E-mail, afhankelijk van wat jij het prettigst vindt.
  8. Als je voor Live Chat op Unibet Belgium hebt gekozen, wordt je nu verbonden met een medewerker waarmee je live kunt chatten. 

Meer vragen over Unibet live chat?

Heb je meer vragen over de Unibet live chat in Belgie? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@gokkeninbelgie.be.  We helpen je graag op weg met al jouw Unibet gerelateerde vragen. Ben je voor het eerst op Unibet België en wil jij je aanmelden? Volg dan deze link